Parhaat kauhuleffat lanka

Kaunarit vai Salkkarit? Siinäpä kysymys. Kurkkaa ränsistyneen teatterin kellertävän valkokankaan taakse. Entäpä osaatko soittaa muutakin kuin suutasi?
Alueen säännöt
Muista, jos jaat elokuvasta/tv-sarjasta juoninpaljastuksia niin muista käyttää spoiler-tagia, jotta sen näkevät vain ne henkilöt, jotka niin haluavat. EI linkkejä sivustoille, jotka sisältävät laittomuuksia kuten torrent sivustoille ym.

Kannattaa katsoa: Leffasuositukset, TV-Vinkit, Klassikkokohtaukset

Parhaat kauhuleffat lanka

ViestiKirjoittaja dolce&gabbana » 13 Marras 2014 17:55

- Shutter (ei jenkki remake)
[spoiler]Ajaessaan kotiin eräänä iltana Tun ja Jane törmäävät vahingossa naiseen, joka on ylittämässä tietä. Järkyttynyt Jane haluaa tarkistaa, onko nainen kunnossa, mutta Tunin halusta he pakenevat paikalta. Myöhemmin kun Tun on ottamassa kuvia vasta valmistuneesta koululuokasta, hän huomaa pelottavan näköisen hahmon opiskelijoiden välissä. Kun Tun saa kuvat kehitettyä, hän huomaa niissä tuntemattoman hahmon kasvot. Tun ja Jane alkavat tutkia ottamiaan kuvia, joissa esiintyy yhä useammin tuo sama hahmo. Kuvat liittyvät Tunin menneisyyteen, ja Tun saa pian huomata, ettei sitä voi paeta.[/spoiler]- Conjuring
[spoiler]Vuonna 1971, Roger ja Carolyn Perron muuttavat rappeutuneeseen taloon Harrisvilleen, Rhode Islandiin, heidän viiden tyttärensä: Andrean, Nancyn, Christinen, Aprilin ja Cindyn sekä koiransa Sadien kanssa. Muutto onnistuu hienosti, mutta yllättäen Sadie kieltäytyy tulemasta sisälle taloon. Perronit löytävät talosta salaperäisen kellarin, joka on ollut laudoitettuna umpeen.

Seuraavana aamuna, Carolyn herää, löytäen iholtaan salaperäisen mustelman ja Sadie löydetään kuolleena talon ulkopuolelta. Perheen nuorin tytär, April löytää oudon soittorasian. Muutaman seuraavan päivän aikana talossa alkaa esiintyä paranormaaleja häiriöitä useina eri aikoina. Yöllä salaperäinen näkymätön olio saa kaikki pelosta suunniltaan, hyökkäämällä Christinen ja Nancyn kimppuun. Paranormaali toiminta kulminoituu yhteen yöhön, kun Roger on hoitamassa työasioita Floridassa. Carolyn kuulee outoja taputusääniä ja kikatusta ja kun hän suuntaa rappusiin, kaikki seinällä olevat valokuvakehykset tippuvat äkisti ja särkyvät. Carolyn huomaa kellarin oven aukeavan itsestään ja uhkaa lukitsevansa heitä terrorisoivan olion kellariin ellei tämä lopeta häiriköimistään. Sen sijaan Carolyn itse joutuukin lukkojen taakse kellariin. Carolynin ollessa lukkojen takana, Cindy, yksi tyttäristä, on herännyt ja unissakävelee sisarensa Andrean huoneeseen. Yhdessä he huomaavat karmivan näköisen hengen vaatekaapin päällä. Henki hyppää alas ja hyökkää Andrean kimppuun................[/spoiler]
Conjuring varsinkin, jos tykkää pelästyä. Siinä oli kauhua parhaimmillaan. Nämä olivat just katseltuja.

:hitler: :hitler:
A woman was trying hard to get the catsup to come out of the bottle. During her struggle the phone rang so she asked her four-year-old daughter to answer the phone. "It's the minister, Mommy," the child said to her mother. Then she added, "Mommy can't come to the phone right now. She's hitting the bottle."
dolce&gabbana
Hall of Fame
Hall of Fame
Avatar
Viestit: 2195
Liittynyt: 28 Syys 2010 00:05
Paikkakunta: Christmas Island
Oma teksti: ei kurjuutta paskempaa

Re: Parhaat kauhuleffat lanka

ViestiKirjoittaja OMGlolWTF » 11 Heinä 2017 04:26

Ehdottomasti Sinister jo pelkän ahdistavan musiikin vuoksi.
:kännissä: :kännissä: :kännissä: :kännissä: :kännissä: :kännissä:

”On olemassa kolmenlaisia kamalaa musiikkia: sitä, joka terrorisoi ruumista, sitä, joka terrorisoi sielua ja sitä, joka terrorisoi molempia. Ensimmäistä kutsutaan kakofoniaksi, toista popiksi ja kolmatta Leevi and the Leavingsiksi.”
OMGlolWTF
Hall of Fame
Hall of Fame
Avatar
Viestit: 2660
Liittynyt: 28 Elo 2010 17:33
Paikkakunta: Tampesteri
Oma teksti: I'm MONSTEEER!


Paluu Televisio, Elokuvat & Musiikki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: 6 ja 0 vierailijaa