Päivän sää! TV-Ohjelmaopas Nyt keskustelussa Info Haku
Mainosta Salakapakassa

Mainostus vaihtoehdot

  • Bannerimainonta
  • Linkkimainonta
  • Artikkelimainonta
  • Oma ehdotus

Leaderboard (728x90)

Kyseinen bannerivaihtoehto on suurin Salakapakassa ja se sijaitsee näkyvimmällä paikalla. Banneri on keskustelupalstalla, topicissa ensimmäisen postin alla, joka näkyy kaikkialla foorumilla sivun ensimmäisen viestin jälkeen.

Leaderboardin sijainti, foorumilla ensimmäisen viestin alla jokaisella sivulla.

Full banner (468x60)

Kyseinen banneri sijaitsee siellä sun täällä Salakapakassa. Tämän bannerin sijantiin tilaaja pystyy vaikuttamaan suureksi osaksi. Näkyvimmät paikat ovat sivuston footer, eli Salakapakan kotisivujen alaosassa, joka näkyy jokaisella kotisivun sivulla.

Linkkimainonta

Hyvin yleinen mainostustapa, eli linkkimainonta. Parantaa näkyvyyttäsi hakukoneissa. Mainostajan linkit upotetaan Salakapakkaan joko artikkeliin ja yksisteen johonkin tiettyyn paikkaan. Linkkien ei tarvitse olla klikattavissa, mutta saa olla.

Artikkelimainonta

Mainostaja kirjoittaa artikkelin, jonka haluaa näkyvän Salakapakassa. Artikkeliin ei tarvitse johdattaa linkkiä, mutta halutessaan voidaan. Artikkeli saa koskea aihetta, kun aihetta, mutta artikkeli on sovitettava Salakapakan ulkoasuun. Jos se sisältää kuvia, niiden on sovittava sivuston ulkoasuun. Artikkeli saa sisältää linkkejä.

Oma ehdotus

Mainostustavan ei tarvitse olla mikään ylläolevista, nimittäin sitä voi ehdottaa itse ja sopia ylläpidon kanssa. Ensisijaisesti myymme banneripaikkoja sellaisiin paikkoihin, jotka eivät häiritse käyttäjien sivuston käyttöä ja luettavuutta.

Yhteydenotot allaolevaan sähköpostiosoitteeseen;
yllapito@salakapakka.net

Mainoksesi tähän? -- Lue lisää..

KirjautumispaneeliJos et omista tunnuksia, rekisteröidy ihmeessä kapakan ihmeelliseen maailmaan.

Uusimmat raapustukset
Uusimmat tiedostot
Sivupohja 30, Lähettänyt apek, 19.05.2012 16:34
Sivupohja 29, Lähettänyt apek, 14.04.2012 10:04
Sivupohja 28, Lähettänyt apek, 14.04.2012 10:01
Sivupohja 27, Lähettänyt apek, 30.03.2012 12:55
Sivupohja 26, Lähettänyt apek, 30.03.2012 12:53