Päivän sää! TV-Ohjelmaopas Nyt keskustelussa Info Haku
Leffasuosituksia
DRAG ME TO HELL

Pankkivirkailija Christine ei myönnä asiakkaalleen lainaa (vanhalle mummolle), minkä takia vanha rouva menettää kotinsa. Kostoksi tämä vanha mummo langettaa Christinen pään päälle kirouksen, joka piinaa häntä niin kauan, kun hän kuolee.

Genre: Kauhu, Trilleri

WRONG TURN 6 - Last Resort

(Ei kuvausta)

Genre: Kauhu

WRONG TURN 5 - Bloodlines

Veretseisauttava kauhu saa jatkoa, kun pieni kylä Länsi-Virgianassa isännöi legendaarista Mountain Man Festivaalia, jossa naamiaisasuihin pukeutunut nuoriso kerääntyy viettämään villiä Halloween -yötä musiikin ja jäynien parissa.

Genre: Kauhu

WRONG TURN 4 - Bloody Beginnings

Elokuvan neljäsosa sijoittuu länsivirginialaiseen sairaalaan, jossa on aikoinaan hoidettu pahamaineisia kannibaaleja. Joukko kaveruksia eksyvät sairaalaan myrskyn keskellä, ja siellä alkaa paljastumaan pelottavia asioita.

Genre: Kauhu

WRONG TURN 3 - Left for Dead

Kauhujännärin kolmannessa osassa länsivirginialaisesta vankilasta siirretään pahamaineista vankia toiseen vankilaan, ja paon pelossa reitiksi valitaan syrjäinen vuoristotie. Tämä ei tainnut olla hyvä idea.

Genre: Kauhu

WRONG TURN 2 - Dead End

Wrong Turn 2 suomenkielisenä nimenä "Ihmisjahti" on vuonna 2007 ensi-iltansa saanut amerikkalainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Joe Lynch. Elokuvan pääosassa nähdään Erica Leerhsen ja Texas Battle.

Genre: Kauhu

WRONG TURN 1

Wrong Turn 1 suomenkielisenä nimenä "Ihmisjahti" on vuonna 2003 alkunsa saanut amerikkalainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Rob Schmidt. Elokuvan pääosassa nähdään Desmond Harrington ja Eliza Dushku.

Genre: Kauhu

TUCKER AND DALE VS EVIL

Ystävykset Dale ja Tucker ovat matkalla pick-up autollaan juuri ostamalleen kesämökille. Kaikki eivät kuitenkaan mene suunitellun mukaan, kun he tapaavat ryhmän nuoria.

Genre: Kauhukomedia

Mainoksesi tähän? -- Lue lisää..