Päivän sää! TV-Ohjelmaopas Nyt keskustelussa Info Haku
Wrong Turn 3 - Left for Dead (2009)
Ilmoita virheestä Tykkää artikkelistä:

WRONG TURN 3

Kauhujännärin kolmannessa osassa länsivirginialaisesta vankilasta siirretään pahamaineista vankia toiseen vankilaan, ja paon pelossa reitiksi valitaan syrjäinen vuoristotie. Tämä ei tainnut olla hyvä idea.

Genre: Kauhu
Valmistusvuosi: 2009
Ohjaajat: Declan O'Brien
Käsikirjoittajat: Alan B. McElroy, Turi Meyer
Pääosissa: Gil Kolirin, Janet Montgomery, Tamer Hassan, Tom Frederic
Pituus: 91min

Kauhujännärin kolmasosa

Elokuva sarja on laajentunut jo trilogiaksi. Tämä kolmas osa on omasta mielestä ehdottomasti heikoin tähän mennessä tulleista. Kauhujännärin kolmannessa osassa länsivirginialaisesta vankilasta siirretään pahamaineista vankia toiseen vankilaan, ja paon pelossa reitiksi valitaan syrjäinen vuoristotie. Tämä ei tainnut olla hyvä idea.

Epänormaaliin tapaan elokuvasarjaa seuraavat tietävät että aiemmissa osissa, "porukka" oli kirkuvia teinejä, mutta tähän elokuvaan ne ollaan muutettu, nimittäin tällä kerralla "porukassa" on kärskejä vankilakundeja. Sarjan kolmasosa on onnistunut ainakin yhdessä asiassa ja se on juurikin edellä mainittu. Elokuva ei toista pahemmin itseään vaan siihen on yritetty tuoda jotakin uutta. Siinä on onnistuttu.

Elokuvan lavasteet ja kohtaukset ovat toteutettu hieman puutteellisesti, kuten jokaisessa aikaisemmassakin. Elokuvan silpomis-kohtaukset näyttävän todella epäaidoilta ja typeriltä ajoittain. Toki poikkeuksia elokuvasta löytyy.

Vaikka katselin elokuvan juuri kun se julkaistiin ja siitä on nyt viitisen vuotta, ajattelin että toivottavasti näitä tehdään vielä lisää, vaikka tämä olikin ehdottomasti huonoin aikaisempiin verrattuna. Onneksi huutooni vastattiin.

Muutama kuva elokuvasta

Elokuvan traileri

Kirjoittaja, Volcom - 7.10.2014 - Kello 03:21
Keskustelua elokuvasta: http://salakapakka.net/foorumi/viewtopic.php?f=8&t=886

Mainoksesi tähän? -- Lue lisää..