Päivän sää! TV-Ohjelmaopas Nyt keskustelussa Info Haku
Wrong Turn 4 - Bloody Beginnings (2011)
Ilmoita virheestä Tykkää artikkelistä:

WRONG TURN 4

Elokuvan neljäsosa sijoittuu länsivirginialaiseen sairaalaan, jossa on aikoinaan hoidettu pahamaineisia kannibaaleja. Joukko kaveruksia eksyvät sairaalaan myrskyn keskellä, ja siellä alkaa paljastumaan pelottavia asioita.

Genre: Kauhu
Valmistusvuosi: 2011
Ohjaajat: Declan O'Brien
Käsikirjoittajat: Declan O'Brien
Pääosissa: Blane Cypurda, Dan Skene, Dean Armstrong, Glen Thompson, Jennifer Pudavick, Kaitlyn Wong, Kristen Harris, Scott Johnson, Sean Skene, Tenika Davis, Terra Vnesa, Victor Zinck Jr.
Pituus: 93min

Wrong Turn 4 - Bloody Beginnings

Hieman erilaisempi, kuin aikaisemmat osat, mutta hyvällä tavalla. Omasta mielestä tämä on tähän astisista elokuvista ehdottomasti paras. Joukko nuoria lähtevät moottorikelkkailemaan, mutta eksyvät länsivirginialaiseen sairaalaan, johon on majoittunut sisäsiittoinen kannibaliperhe. Jotka alkavat pikkuhiljaa silpomaan nuoria yksitellen. Nuoret eivät voi lähteä karkuun ihan niin vain. Elokuvalla olisi tarjota enemmän, jos esimerkiksi elokuvan aikana edes joku kannibaleista ottaisi osumaa, mutta sitä ei juurikaan tässä elokuvassa nähdä. Verilöylyä on luvassa normaaliin tapaan, mutta ottavana osapuolena on kokoajan nuoret.

Juoni on jäänyt hieman lyhyehkösti, mutta tehosteet ovat tehty huomattavasti paremmin, kuin aikaisemmissa osissa. Ainoa miinuspuoli, jonka löydän on tosiaan juoni, joka on suorastaan tylsä tässä elokuvassa.

Elokuvan lopetus on varmastikkin erittäin yllätyksellinen tälle elokuvasarjan seuraajille. Tapahtunutta en olisi kyllä ennalta uskonut.

Kokonaisuutena elokuva on tähän astisista kyllä paras ja viihdyttävin. Tässä osassa nuoret näyttelijät näyttelivät erittäin hyvin, eikä nähty mitään överiksi lyötyjä repliikkejä sen sellaisia, joita oli havaittavissa edellisissä tuotoksissa. Nuoret onnistuivat siis lähes täydellisesti näyttelemisessä.

Loistavaa viikonloppuviihdettä. Elokuvasarjassa on hyvää se, että sinun ei tarvitse nähdä aikaisempia osia, jotta pääsisit juoneen mukaan. Tämän takia suosittelen suoraan hyppäämään tähän neljänteen osaan, joka on tämän hetken ylivoimaisesti paras elokuva.

Kuvia elokuvasta

Elokuvan traileri (1080p HD)

Kirjoittaja, Volcom - 7.10.2014 - Kello 05:23
Keskustelua elokuvasta: http://salakapakka.net/foorumi/viewtopic.php?f=8&t=886

Mainoksesi tähän? -- Lue lisää..