Päivän sää! TV-Ohjelmaopas Nyt keskustelussa Info Haku
Wrong Turn 5 - Bloodlines (2012)
Ilmoita virheestä Tykkää artikkelistä:

WRONG TURN 5

Veretseisauttava kauhu saa jatkoa, kun pieni kylä Länsi-Virgianassa isännöi legendaarista Mountain Man Festivaalia, jossa naamiaisasuihin pukeutunut nuoriso kerääntyy viettämään villiä Halloween -yötä musiikin ja jäynien parissa. Mutta jäätävä juhlinta muuttuu hetkessä vertavaluvaksi herkutteluhurmokseksi, kun sisäsiittoinen kannibaaliperhe keppostelee itsensä keskelle opiskelija-karkkeja, jotka haluavat kuollakseen juhlia.

Genre: Kauhu
Valmistusvuosi: 2012
Ohjaajat: Declan O'Brien
Käsikirjoittajat: Declan O'Brien
Pääosissa: Amy Lennox, Camilla Arfwedson, Doug Bradley, Duncan Wisbey, Kyle Redmond, Oliver Hoare, Paul Luebke, Roxanne McKee, Simon Ginty
Pituus: 93min

Wrong Turn viides jatko-osa, Bloodlines

Declan O'Brien on sinnikkäästi jatkanut kannibaalimutanttien tarinaa, mutta tämä elokuva on sarjan ylivoimaisesti heikoin. Samaa toistava elokuva, surkeilla efekteillä ja suoraan sanottuna surkeilla kamerakulmilla. Jo ennalta pystyi arvaamaan aikaisemmat elokuvat nähtyä, että kyseessä tulisi olemaan teinikauhua, seksikohtauksia ja rumasti tehtyjä tappoja.

Ryhmä teinejä menee Länsi-Virginiassa tylsähköön vuoristokaupunkiin ja vuosittain järjestettäviin halloween kemuihin. Ryhmällä on ajatus laittaa päät sekaisin. Festareiden seriffeillä kuitenkin alkaa olemaan huolia, kun festarien alussa poliisiaseman lähellä alkaa lennellä suolenpätkiä. Poliisiasemalla on vangittuna ihminen, jolla on pelottavan paljon tapahtumista tietoa.

Elokuvassa lentelee suht paljon suolenpätkiä ja muita ruumiinosia. Elokuvan tapot ovat todella omaperäisiä ja erikoisia. Näyttelijät ovat huonohkoja kyseisessä elokuvassa, kukaan ei suoriudu roolistaan puhtain paperein. Tämän elokuvan jälkeen ajattelin, että toivottavasti tästä sarjasta ei tehdä enää jatko-osia. Onhan tämä aihe jo muutenkin aivan nähty.

Traileri HD

Kirjoittaja, Volcom - 10.11.2014 - Kello 01:16
Keskustelua elokuvasta: http://salakapakka.net/foorumi/viewtopic.php?f=8&t=886

Mainoksesi tähän? -- Lue lisää..