Päivän sää! TV-Ohjelmaopas Nyt keskustelussa Info Haku
Artikkelit ja hauskat videot
Pelit
BUBBLE SHOOTER

Klassinen Bubble Shooter- peli. Ammu palloja niin, että vähintään kolme samanväristä palloa on vierekkäin. Tyhjennä ruutu palloista.

Kategoria: Älypelit

DUNE BUGGY

Aja mönkijälläsi ratojen läpi. Mukana kaikkia hienoja kerättäviä bonuksia kuten suurennus, hidastus tai vaikkapa pelkäksi renkaaksi muuttuminen.

Kategoria: Autopelit

GOVERNOR OF POKER

Loistava peli, jossa sinun tulee pelata Texas Hold'Em Pokeria ja voittaa eri pöytiä. Saat erilaisia saavutuksia matkallasi. Peli on kokeiluversio ja halutessasi voit ladata koko version täältä!

Kategoria: Korttipelit

AGE OF WAR

Pelissä on tarkoitus tuhota vastustajan tukikohta ja pitää omasi kunnossa. Rakenna puolustuksia ja hyökkäysjoukkoja. Pelin todellinen hienous on aika, jonka kuluessa myös yksikkösi kehittyvät ja pääset uusille aikakausille.

Kategoria: Sotapelit

GOLD STRIKE

Heitä hakkusi sellaisiin palikoihin, joita on vähintään kaksi vierekkäin. Näin palikat tuhoutuvat. Huomaa, että hakun voi heittää myös takimmaisiin palikoihin.

Kategoria: Älypelit

KULTAHEPPU

Kultaheppu tarjoaa klassista Gold Strike -tyylistä hupia. Nyt suomenkielisenä ja pistelistoilla. Kokeile joko klassista pelimoodia tai erilaisilla apukeinoilla höystettyä jytkymoodia.

Kategoria: Älypelit

Sivu 1

Mainoksesi tähän? -- Lue lisää..